fbpx

Turistspråk

Engelsk konversasjon Sarpsborg – Mars

Dette konversasjonskurset er for deg som kan en del engelsk fra før (skoleengelsk), og som ikke har noen problemer med å forstå hverdagsengelsk eller lese/forstå enkel engelsk.

Kurset er et konversasjonskurs som skal hjelpe deg å bli tryggere i å prate engelsk dagligtale, samt øke ditt ordforråd. Kurset vil bli praktisk rettet.

Vi blir mer og mer internasjonale i vårt samfunn, og i nesten hvilket som helst yrke vil du ofte være nødt å kommunisere på engelsk. Fagterminologi behersker vi ofte, men å få til «small-talk» med kunder kan ofte være litt vanskeligere. Kurset vil gjøre deg tryggere i denne «settingen».

Hvorfor velge engelskkurs hos AOF?

Klasseromsundervisning: Vi vet at den beste måten å lære et nytt språk på er i et klasserom med dyktige veiledere og meddeltakere man kan øve sammen med.

Veiledere: Alle våre spanskkursveiledere er trygge og dyktige i språket. De har også lang og bred erfaring med å undervise voksne.

Lokasjon: Alle våre undervisningslokaler har sentral beliggenhet i østfoldbyenes sentrum, nær offentlig kommunikasjon og gode parkeringsmuligheter.

Kursinfo

Kursid: 500246
Sted: Sarpsborg
Kursgjennomføring:
08.03.22 – 03.05-22
Klokken: 18:00 – 20:30
Timer: 20

Pris: Kr.2.690,-

Kontakt: Monika Solbakken
monika.solbakken@aof.no

69 13 04 10 / 926 52 153

Har du spørsmål?

Påmeldingsskjema

Trenger du karrièreveiledning?Kontakt oss